KARNEVALSVÄNNER

Snart är äntligen den långa väntan över och vi får återigen, gammal som ung, fira Lundakarneval tillsammans. Futuralkarnevalen 2014 har lagt sig i dåtiden i raden av karnevalsminnen och vi är nu beredda att fantisera om vår Imaginalkarneval som tar plats 18-20 maj 2018! Karnevalskommittén har arbetat sedan dess att de blev valda i februari och det intensiva arbetet fortskrider väl. För att göra karnevalen till det oförglömliga minne vi alla strävar efter behöver vi även denna gång ekonomiska garantier. Vi vänder oss nu till Er med önskan om att ni i Er godhet måtte vara med och teckna en sådan garanti. Hittills har karnevalen aldrig behövt ta någon sådan garantisumma i anspråk. Utan stöd av tillräckliga garantier kan vi dock svårligen sjösätta ett projekt av Lundakarnevalens storlek, därför är ert förtroende mycket uppskattat.

GYNNARE

Tack alla som har gynnat och hjälper förverkliga Lundakarnevalen 2018. Perioden för att få förköpa biljetter som gynnare har nu gått ut och Lundakarnevalen är i fullgång. Om ni är en tidigare gynnare men inte fått några gynnarbrev denna Karnevalen, hör av er till Gynnarchef Victoria Vernet på Gynnare@lundakarnevalen.se eller till Carl Johansson på 076 829 76 09.
Tack så mycket och vi ses på Imaginalkarneval 18-20 maj!

SPONSORER

Om ni vill hjälpa förverkliga Karnevalen så hör av er till sponschef Olivia Johnsson olivia.johnsson@lundakarnevalen.se, eller biljett- och sponschef Carl Johansson på 076 829 76 09 carl.johansson@lundakarnevalen.se.

KARNEVALSVÄNNER