BILJETTER

Biljetter!

Vad KUL att du vill ta del av vår Imaginalkarneval! Det finns mängder med nöjen, tält och annan underhållning för att roa en under en Lundakarneval, men vill man ta del av några av de större föreställningarna så måste man hänga på låset, biljetterna tar ofta slut snabbt!

Biljett behövs för att kunna se de Stora Nöjenas föreställningar, för att komma in på karnevalsområdet, och för att gå på Dansen, Imaginalkarnevalens episka nattupplevelse för alla festsugna karnevalsbesökare.

Dessa kommer att säljas fysiskt under biljettsläppet den 15 april och de som inte säljer slut kommer att säljas på internet den 18 april, och på Stortorget i Lund från och med den 18 april.

Entré

Till själva området krävs endast en entrébiljett. Dessa kan både köpas i förväg och i entrén under karnevalshelgen.

Alla på området har möjlighet att se artisterna som uppträder, det krävs ingen specifik biljett

För att se Tåget behövs ingen entrébiljett

Stora Nöjen

För våra stora nöjen köper ni biljett till en specifik föreställning! Det finns två prisgrupper, en för vuxna, och en för studenter och ungdomar (under 18år).
Barn som kan sitta i knät under hela föreställningen går in gratis.

Mer information om årets stora Nöjen, fullständig prisinformation och föreställningsschema hittar du längre ned på sidan

Dansen

Dansen är vårt egna klubbkoncept, där hela AF-borgen förvandlas till en nattklubb under de tre karnevalsnätterna. Dessa biljetter går ofta snabbt så häng på låset om du vill ha en!

Biljetterna till Dansen gäller endast under en dag, du behöver således tre biljetter om du vill dansa loss varje natt!

Löpande information och uppdateringar hittar du i vårt facebookevent

Åtta stora nöjen

Barnevalen, Spexet, Cirkusen, Filmen, Kabarén, Operan, Revyn och Showen utgör det stora nöjena i Imaginalkarnevalen! De ges alla vid olika tider under de tre dagarna och erbjuder underhållning som är både smal och bred, hög och låg. Men framförallt kul!

Läs mer om våra stora nöjen genom att klicka på någon av ikonerna!

Prisinformation

Genom att klicka på den gula knappen här nedan hittar ni information om biljettpriser och tider för våra olika föreställningar

För att se någon av artisterna som uppträder på stora scen behöver en endast vara inne på karnevalsområdet, men var beredda på mycket folk!

Prislista och spelschema