Biljetteriet

Vad ska Biljetteriet göra? Vad är den övergripande ”uppgiften”?

Biljetteriets primära uppgift är att sälja biljetter till karnevalsområdet, dansen, tältnöjena, tombolan och inte minst till alla de 7 stora nöjena. Innan dess ska vi dessutom sälja biljetter till Karneveljen och andra liknande ”förfester” samt ta hand om gynnarna (de som gynnar Lundakarnevalen genom att lämna garantier) genom att de får förköpa biljetter. Biljetterna säljs först genom internt och externt biljettsläpp och sedan på webben och i bodar runt om i Lund.

Vad finns det för olika saker att göra i din sektion?

Man kan så klart få jobba med att sälja biljetter till alla de 140000 människor som ska besöka karnevalsområdet, men det finns även bra möjligheter att få jobba med IT, ekonomi, matlagning och givetvis fester! Det viktigaste hos oss är att man mest bara vill vara med i Futuralkarnevalen!

Hur många kommer ni vara i sektionen (ungefär)?

Vi är en väldigt flexibel sektion så det återstå att se efter Uppropet, men troligtvis 150-250 karnevalister.

Vad är det bästa med Biljetteriet? Vad är speciellt?

Det finfina med Biljetteriet är att man får möjlighet att jobba under hela karnevalsvåren, vilket gör att man kommer lära känna massvis med sköna karnevalister redan innan karnevalsdagarna. Man får dessutom träffa många glada besökare från när och fjärran som inte vill något annat än att köpa karnevalsbiljetter vilket de såklart gör helt rätt i. Biljetteriet kommer vara en central del av hela karnevalskarusellen som man inte vill missa!