Lundakarnevalen » Sektioner » Barnevalen

Barnevalens öppettider

Barnevalen har öppet:

fredag 12-21
lördag 12-22
söndag 12-21

Vi ses!


Vilse i garderoben

Barnevalens familjeföreställning heter Vilse i garderoben och spelas nästan varje timme. Köp biljetter på biljett.studentlund.se eller i biljettbodarna i Lundagård.


Karta över barnevalsområdet

Så här ser vårt barnevalsområde på Gamla Kirurgen, Sandgatan ut:

Kom och hoppa i vår hoppborg, upplev vår monstervärld, bli sminkad till spindelmannen, eller åk med våra lådbilar. Du kan också slappna av med en fika i vårt café eller spela i tombolans bod! Hur skoj som hellst.


Barnevalen presenterar: Vilse i Garderoben!

Har du alltid undrat vad monster äter till frukost? Och varför är Mange så förtjust i Hannah Montana? Kom till Barnevalen och få svaret och upplev Melvin och Mimmis resa genom den magiska garderoben! Vi bjuder på färgglada karaktärer, fantastiska sånger, häftiga danser och mycket, mycket mer. Vår maskot Börje Barnan guidar dig genom föreställningen!

Plocka fram barnasinnet i dig och låt dig bli hänryckt av vår förtrollade värld. Spänning, äventyr och skratt utlovas för både barn och vuxna. Så, ta med dig din moster, farbror, gammelstyvpappa samt din dotters nya kille så ses vi där! 

Barnevalen

Hjärtligt välkomna till Barnevalen Tjugotio! På vårt område på Gamla Kirurgen finns det något, eller mycket, för alla. Barn som vuxen, student som familj, kliv in i en annan värld i vår föreställning (Spelas varje heltimme, kl 14-21, under Lundakarnevalen). Varför inte passa på att besöka vårt sminktält, vår hoppborg, och åka lådbilsrace! Vi har även en alldeles egen monstervärld och fingerfärgsvägg. Vi erbjuder även fika på vårat Café där ni kan ladda batterierna inför nästa äventyr. Vi ses på Barnevalen! Barnevalen finns på Gamla Kirurgen, Sandgatan och har öppet fredag 12-21, lördag 12-22 och söndag 12-21.

Sök


Remixvinnare!

Läs mer

KARNEVALSBOKEN TJUGOTIO

Läs mer

På lördag smäller det! EFTERKARNEVAL!

Läs mer

Bilder från Karneveljen

Läs mer

Efterkarnevalen

Läs mer

Amanda Jenssen

Läs mer

Rufus Wainwright

Läs mer

IMJ Tribute

Läs mer


Heja Tjugotio

Sponsorer

  • KappAhl
  • Sydsvenskan
  • PriceWaterhouseCoopers
  • Tetra Pak
  • SEB
  • Lunds Energi

© Lundakarnevalen tjugotio